Joep

Ik had een trojan virus op mijn laptop gekregen en ik ben de hele avond bezig geweest met het proberen eraf te krijgen met de windows defender. Geen succes totdat ik bitdefender probeerde. Hij deed er wel lang over want hij moest via de full system scan omdat hij hem niet pakte met de quick…

Dennis

In het verleden heb ik verschillende aanbieders van anti virus software uitgeprobeerd. Sinds een aantal jaar gebruik ik Bitdefender Total Secuity naar volle tevredenheid. Naar mijn mening, de beste anti virus software.

Van de Plas

Ik heb Bitdefender leren kennen als een zéér betrouwbare virusscanner. Is er een probleem dan wordt je zéér snel geholpen tot je probleem verholpen is. Ik heb hem ook aan meerdere personen geadviseerd met tot gevolg blije mensen.

Egberink

Ik gebruik Bitdefender Premium Security (incl premium VPN) al meer dan 3 jaar. Elk jaar staat Bitdefender in de top 5 van beste virusscanners. In mijn ervaring is het altijd up-to-date voor een goede prijs. De helpdesk is goed bereikbaar en de ondersteuning is ook goed.

van der Linden

Goede beveiliging, als je tegen onveilige sites oploopt! Ik ondervind geen phishing. Dit jaar weer verlengd, zonder enig mankement of betalingsprobleem. Geen storende notificaties, althans niet veel